Bespaar op uw parkeerplek tijdens uw reis vanaf Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is de 3e luchthaven van Nederland en verwerkt 1,7 miljoen passagiers per jaar. Via Rotterdam Airport kunt u naar vele bestemmingen in Europa vliegen. Gaat u binnenkort vliegen vanaf Rotterdam Airport? Dan is het alvast handig om een parkeerplek van tevoren te reserveren. Het vinden van een veilige en voordelige parkeerplek kan echter een lastige opgave zijn.

Welke parkeermogelijkheden zijn er rondom Rotterdam Airport?

Op het vliegveld zelf heeft u de keuze uit verschillende parkeerterreinen die op loopafstand van de terminal zijn gelegen. De loopafstand van de verschillende parkeerterreinen bedraagt tussen de 1 en 10 minuten. Hoe dichter u bij de terminal geparkeerd staat, des te hoger zal het parkeertarief zijn.

Er zijn ook alternatieve parkeerfaciliteiten rondom het vliegveld gelegen. Van loopafstand tot 10 minuten rijden vanaf de luchthaven. De parkeeraanbieders die niet op loopafstand van de luchthaven zijn gelegen bieden een gratis shuttle service aan. Met deze shuttle service wordt u naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald bij terugkomst van uw vakantie.

Hoe maak ik de juiste parkeerkeuze?

Zoals eerder beschreven zijn er dus vele parkeermogelijkheden op- en rondom Rotterdam Airport. Om u te helpen bij het vinden van een veilige en voordelige parkeerplek is Parkerenrotterdamairport.com ontstaan. Op deze vergelijkingswebsite staan alleen parkeerterreinen die voldoen aan een aantal criteria. Hierbij moet u denken aan een afgesloten parkeerterrein, goede beveiliging, ruime parkeerplekken, goed bereikbaar en snelle service.

Op deze website staan naast de parkeerterreinen van het vliegveld zelf dus ook alternatieve mogelijkheden. In één oogopslag heeft u alle parkeermogelijkheden op een rijtje. Door de parkeeraanbieders te vergelijken op prijs, afstand of op waardering van klanten heeft u snel een goede parkeerplek gevonden. Door alvast van tevoren een parkeerplek te reserveren kunt u zorgeloos aan uw vakantie of zakenreis vanaf Rotterdam Airport beginnen.