Ingrediënten 1 citroen, schoongeboend en gehalveerd 4 schouderkarbonades 50 g boter 2 tenen knoflook, geperst 1 takje rozemarijn Bereiden Snijd een helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit. Bestrooi de karbonades royaal met peper…
Lees meer Karbonade met citroenjusCategorie: Gerechten
Macaroni met sperziebonen en chipolata worstjes
Ingrediënten 250 g macaroni grande (zak a 500 g)1 pak gebroken sperziebonen (voordeelverpakking, 500 g)1 schaal runderchipolata (300 g)3 eetlepels olijfolie1 ui, in partjes1 pot tomatensaus, Sugo Isolana (450 ml)½ zakje gemalen kaas, Goudse oud (à 175 g) Bereiding Kook…
Lees meer Macaroni met sperziebonen en chipolata worstjesTartaar met gebakken appel en ketjapsaus
Ingrediënten 50 g boter1 grote appel, geschild in 4 dikke schijven4 tartaartjeszout en versgemalen peper1 teentje knoflook, geperst3 eetl. ketjap manisaluminiumfolie Bereiding Verhit de helft van de boter en bak hierin de appelschijven aan beide kanten lichtbruin. Schep ze uit de…
Lees meer Tartaar met gebakken appel en ketjapsaus