Bespaar geld op je maandelijkse telefoonrekening

Geld besparen op je telefoon rekening is erg makkelijk, alleen veel mensen laten deze besparing links liggen. Eigenlijk is het enige wat je moet onthouden is de looptijd of einddatum van je mobiele abonnement.

Einde looptijd inzicht, wat nu?

Als het einde van je contract inzicht is krijg je meestal een aanbieding van je huidige provider om het abonnement te verlengen. Vaak word je dan gebeld en komt het net niet uit, en denk je vaak niet na of het nu ook echt het beste aanbod doen.
Ons advies is om de het gemiddelde verbruik uit te rekenen van de laatste 3 maanden. Op deze manier weet je direct waar je naar opzoek kunt gaan. Je kan websites over sim only vergelijken raadplegen of websites die mobiele telefoons vergelijken. Op deze manier zie je gemakkelijk en overzichtelijk verschillende aanbiedingen van verschillende providers.

Neem bedenktijd

Denk even goed en rustig na over wat je precies wilt, kun je nog een jaartje met je huidige toestel doen? Dan kun je eens overwegen om een sim only af te sluiten. Wil je graag een nieuwe telefoon dan kun je deze ook i.c.m. een abonnement nemen. Ook kun je eens kijken naar het kopen van een los toestel. Dit is in sommige gevallen ook erg goedkoop.