Bespaar op mobiele telefonie

Na de economische crisis zijn veel mensen bewuster gaan leven met hun uitgaven. Of dit nu noodgedwongen is of omdat je door de vele berichtgevingen ben beïnvloed maakt op zich niet zoveel uit. Feit is dat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om hun uitgaven zoveel mogelijk te beperken.

Een van de eerste dingen waarop mensen gaan bezuinigen zijn de vaste lasten. Want wie is er nu gek op vaste lasten? Precies, niemand! Vaste lasten zijn immer uitgaven die je vaak niet doet omdat je het leuk vindt maar omdat je nu eenmaal een huis nodig hebt met gas, water en licht. Vaak wordt er gekeken hoe de grootste uitgaven teruggedrongen kunnen worden maar vaak is er echt winst te behalen op de kleinere uitgaven.

Denk hierbij aan je telefoon abonnement. Je ziet maand bedragen voorbij komen van 50 euro en meer. Is er een nieuw toestel uit dan worden mensen meteen kriebelig. Dat nieuwe toestel wil ik hebben denken ze dan. Als je nagaat dat je bij een telefoon abonnement van 50 euro per maand met een looptijd van 2 jaar al gauw 700 euro betaald voor je toestel, dan kun je daar makkelijk winst op behalen door een goedkoper toestel aan te schaffen. Dat is 1 manier maar stel je voor dat je perse dat ene toestel wilt hebben. Dan is het verstandig om eens een prijsvergelijking te doen.