Bespaartips voor extra korting bij het kopen van spullen

Besparen doe je al wanneer je jouw dagelijkse aankopen online doet. Want online kopen bespaart in veel gevallen al aanzienlijk. Je bespaart al snel online, nog niet een gesproken over een kortingscode of een andere aanbieding. Maar waarom bespaar je al bij de meeste online aankopen?

Eenvoudig te vergelijken

Besparen online wordt je in eerste instantie al makkelijk gemaakt omdat je eenvoudig kunt vergelijken. Of je product een verzorgingsmiddel is als een shampoo of een jurkje, je weet altijd het exacte merk en kan daarom heel gericht zoeken. Eventueel kan je de maat van het kledingstuk of de grootte van het product toevoegen en zoeken via Google. Let er wel op dat je altijd kijkt of de webwinkel verzendkosten rekent.

Goedkoper via internet

De meeste webwinkels kunnen hun producten goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld een fysieke winkel of keten. Dit komt omdat deze vaak aan restricties vastzitten of meer kosten maken. Een fysieke winkel maakt bijvoorbeeld meer kosten doordat het een pand huurt of bezit en is er meer personeel nodig. Terwijl er bij webwinkels vaak rechtstreeks van uit de groothandel wordt geleverd bij jou thuis. Voor veel producten heb je geen advies of begeleiding nodig maar weet je al welke producten je nodig hebt.

Zoals bijvoorbeeld bij de drogist, een tijd geleden was er nog onenigheid ontstaan tussen Kruidvat, Etos, etc en de online drogisterijen. Deze konden namelijk dezelfde producten goedkoper leveren. Door de fysieke winkels zitten de ketens vast aan de prijzen die landelijk gehanteerd worden. Zo kan het gebeuren dat online drogisterijen dezelfde producten kunnen leveren maar dan veel goedkoper. Dit geldt uiteraard ook voor veel kledingmerken, verzorgingsartikelen, elektronica en meer.

Extra korting door kortingscode

Sinds enkele tijd bespaar je nog is extra met de kortingscodes die de webwinkels vrijgeven. Deze code wordt gegeven aan de klant om nogmaals terug te komen. In het betaalproces wordt altijd gevraagd om een kortingscode en hierin tik of plak je de code. Je extra besparing zie je dan direct terug in je winkelwagen. Zo weet je zeker dat je korting wordt meegerekend.

Waar vind je een kortingscode?

Online worden de kortingscodes ook verzameld en kan de consument deze gratis gebruiken. E-Kortingscode is 1 van de bekendste verzamelsites van de kortingscodes bij honderden webwinkels in Nederland. Deze codes worden door consumenten verzameld en gratis te gebruiken voor consumenten. Zo zorgen ze er samen voor dat er niemand in Nederland te veel betaalt voor hetzelfde product. Populair is de Zalando kortingscode van e-Kortingscode, deze stijgen samen met H&M, Wehkamp en Bol.com er boven uit.
Deze bespaartip wordt mede mogelijk gemaakt door e-Kortingscode, de site voor het volledige aanbiedingen & kortingscode overzicht van ruim 750 webwinkels in Nederland. Indien je zelf een kortingscode tegenkomt, aarzel dan niet om deze hier te melden en Nederland helpen te besparen!