Credit Card

Besparen door middel van je creditcard

Wellicht denken mensen dat het hebben en gebruiken van een creditcard altijd kosten met zich mee brengt. In dit artikel laten we zien dat het hebben van de abn creditcard juist goedkoper kan uitpakken.
Ten eerste moet je goed kijken hoe je een creditcard aanschaft. Over het algemeen betaal je een jaarlijks bedrag dat kan variëren per aanbieder. Wanneer je eenmaal in bezit bent van de creditcard kan het besparen beginnen!

De kosten van een creditcard zitten hem vooral in de aflevergarantie en aankoopverzekering die je hebt wanneer je betaalt met je creditcard. Wanneer je dus in het bezit bent van een creditcard, betaal er dan ook mee aangezien het bepaalde zekerheden met zich meebrengt! Zorg er alleen voor dat je niet in het rood komt te staan, want dan betaal je rente. 

Je bespaart bijvoorbeeld wanneer een bedrijf niet kan leveren door faillissement. Normaal gesproken was je je geld kwijt geraakt, maar omdat je betaald hebt met je creditcard kan je beroep doen op de aflevergarantie. Hier heb je meestal recht op het geld dat je betaald hebt. Wanneer je een creditcard bij ABN Amro hebt, kan je de claim bij het ICS indienen. Dit doe je door eerst in te loggen bij het ICS. 

Verder kan je besparen wanneer je aankopen gestolen zijn, schade hebben of verloren zijn. Vervolgens kan je beroep doen op de aankoopverzekering. Over het algemeen geldt deze verzekering 180 dagen na aankoop van het product (dit kan verschillen per aanbieder). Wanneer je je gestolen, beschadigde en/of verloren producten met je reguliere betaalpas had aangeschaft, ben je het product kwijt en lijd je gewoon verlies. 

De ABN Amro creditcards kunnen je dus enorm wat geld besparen. Happy spending!