Besparen met dagaanbiedingen

Een aanbieding die slechts 24 uur geldig is… met een prijskaartje waar je blij van wordt. Dat zijn nou dagaanbiedingen. Met meer dan honderd bedrijven die deze dagelijkse koopjes aanbieden is het lastig om goed te kunnen profiteren van de aanbiedingen die bij je passen. Grote aanbieders als iBOOD, Groupon, Hier zijn de top vijf tips om te besparen met dagaanbiedingen. Ook Ikwildagaanbiedingen.nl biedt iedere dag grote kortingen aan op producten.

Tip 1: Gebruik een overzicht

Met meer dan honderd dagaanbiedingen per dag is het erg tijdrovend om dagelijks honderd websites te bezoeken. Om dit makkelijker te maken zijn er overzichtspagina’s in het leven geroepen. De website 1dagskoopjes is hier een goed voorbeeld van. Op deze website worden elke dag dagaanbiedingen weergegeven zodat je niet ver hoeft te zoeken voor korting.

Tip 2: Kijk elke dag

Dagaanbiedingen zijn vaak maar 24 uur geldig, dus het loont om elke dag te kijken naar de aanbiedingen van de dag. Het aanbod is erg divers, en verandert omdat het een dagaanbieding is, dus ook elke dag. Dus om geen enkel koopje mis te lopen, kijk je elke dag even! Om 12 uur ’s middags en 12 uur ’s nachts komen er nieuwe aanbiedingen binnen! Om er zeker van te zijn dat je niks mist kun je je abonneren op een nieuwsbrief. Zo mis je geen dagaanbiedingen meer, en kun je elke dag besparen. Abonneer je bijvoorbeeld op de nieuwsbrief van 1dagskoopjes.

Tip 4: Check de verzendkosten

Een aanbieding kan er heel goed uitzien, maar in de prijs zijn de verzendkosten nog niet opgenomen. Hierdoor kan de prijs uiteindelijk hoger uitvallen dan verwacht. Kijk dus goed naar de totaalprijs, voordat je bestelt.

Tip 4: Houd rekening met de verzendduur

Omdat de aanbieding zo scherp is, duurt het vaak wat langer voordat je het artikel in huis hebt. De verzendduur wordt gemeld wanneer je bestelt, en kan variëren van een dag tot twee weken.

Tip 5: Controleer de laagste prijs

Met zoveel dagaanbiedingen, zoveel prijzen. Gebruik bijvoorbeeld de Tweakers Pricewatch om de beste prijzen te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs te pakken hebt voor je aanbieding.