Besparen op alles in 1 abonnementen

Alles in 1 abonnementen zijn erg handig om geld te besparen. Omdat je alles bij één provider hebt, kan dit de kosten flink drukken. In dit artikel geven wij een aantal tips waar u op moet letten bij het kiezen van de provider.

Een alles in 1 abonnement is een pakket van internet, televisie en bellen in een. Dit is uiteraard goedkoper dan deze drie bij elk een andere provider in te kopen. Bij het vergelijken van de diverse providers kunt u een alles in een vergelijker gebruiken. Hier kan je de goedkoopste provider vinden die voldoet aan je eisen.

Het is belangrijk dat je op een aantal specificaties let: internet snelheid (ADSL of glasvezel), belkosten per minuut en gesprek. Daarnaast is het handig dat je let op de tarieven. Is dit een aanbieding voor een aantal maanden of is dit het vaste tarief? Komen hier nog kosten bovenop? Krijg ik een welkomstcadeau?
Ziggo heeft nu bijvoorbeeld een actie met eerste half jaar extra scherpe tarieven, gratis installatie door een monteur, gratis Galaxy Tab3 en een gratis interactieve HD recorder!

Maak de beslissing niet te gehaast maar vergelijk op je gemak de diverse aanbieders, pakketten en bundels. Denk erover na wat je echt nodig hebt en gaat gebruiken, zodat je het scherpste aanbod kan kiezen. Lees op internet wat reviews over deze aanbieders, je hebt namelijk ook geen zin in storingen elke week. Let er wel op dat niet elke aanbieder in elke regio actief is, een postcodecheck kan je dus onnodig vergelijken voorkomen. Veel succes met het alles in een vergelijken en het besparen!