Besparen op een weekendje Beekse Bergen

De meeste van ons zijn er ooit al weleens geweest met hun ouders: de Beekse Bergen. Wat is er dan ook leuker dan een safaritour langs zeldzame dieren zoals olifanten, leeuwen en giraffen? Met een weekendje weg naar de Beekse Bergen is dit allemaal mogelijk, zonder helemaal af te reizen naar Zuid-Afrika. Net zoals bij vele andere uitjes kun je natuurlijk geld besparen door gebruik te maken van slimme acties, zo ook bij een weekendje naar de Beekse Bergen. Hoe je dit doet? Je leest het in dit artikel!

Wat kun je precies doen bij de Beekse Bergen?

De Beekse Bergen is een safaripark waar wel meer dan 150 diersoorten leven. Het verschil met andere dierenparken is dat bij de Beekse Bergen de dieren vrijer rond kunnen lopen. Er geen specifieke hokken per diersoort en de dieren hebben een groot leefgebied. Doordat de dieren een groot leefgebied hebben zijn er voor de bezoekers meerdere manieren om het park te bezoeken. Er zijn 4 manieren beschikbaar, namelijk te voet, met een tourbus, met een boot of met je eigen auto.

Naast het safaripark is er ook nog een groot speelpark waar je van alles kunt doen. Dus neem vooral je zwembroek mee wanneer de weersvooruitzichten goed zijn!

Besparen op de toegangskaartjes van het park

Net zoals bij veel parken, is het ook mogelijk om op de toegangskaartjes van de Beekse Bergen te besparen. Een goed voorbeeld hiervan is de supermarktketen Albert Heijn. Zij hebben eens in de zoveel tijd een actie voor gratis kaartjes (of met korting). Natuurlijk moet je wel net geluk hebben dat deze actie er is. Voor de mensen die net misgrijpen zijn er gelukkig ook nog diverse websites die kortingscodes aanbieden. Zo ook de ANWB, wanneer je lid bent van de ANWB kun je profiteren van 25% korting op kaartjes.

Besparen op een hotel dichtbij de Beekse Bergen

Wanneer je een weekendje weg gaat dan is het fijn als je in de buurt van het safaripark kan overnachten. Vooral met kinderen is het erg fijn als je ver weg woont, maar je kunt toch genieten van een lange dag in Beekse Bergen wanneer je een hotel dichtbij boekt. Besparen op een overnachting nabij Beekse Bergen is mogelijk bij Van Der Valk. Door gebruik te maken van de last minute aanbiedingen van Van Der Valk kun je overnachten in het luxe Van Der Valk hotel in Tilburg. Bij deze overnachting zit ontbijt en een driegangenmenu inbegrepen. Uiteraard ontvang je ook kaartjes voor Beekse Bergen. Dit arrangement is voor 2 personen en al beschikbaar vanaf 159 euro. Kortom; een weekendje Beekse Bergen kan dus met deze bespaartips erg goedkoop uitvallen.