Besparen op je telefoonrekening

Kosten waar bijna iedere Nederlander maandelijks mee te maken heeft zijn dure telefoonrekeningen. Deze telefoonrekeningen zijn vaak onnodig hoog en in bijna alle gevallen kan hier jaarlijks tot wel 200,- euro op bespaard worden.

Door eerst te vergelijken voordat je een telefoon- of simonlyabonnement afsluit ben je ervan verzekerd dat je uiteindelijk het goedkoopste abonnement afsluit. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor Simonly. Bij een Simonly abonnement krijg je alleen een simkaart thuisgestuurd die je in een simlockvrij toestel kan plaatsen. Hierdoor betaal je maandelijks alleen voor het gebruik van het netwerk en niet voor bijvoorbeeld dure toestellen. Je hebt al een Simonly abonnement met 100 belminuten voor 2.50 per maand. Wil je Simonly vergelijken? Kijk dan is op Goedkoopbellen.com.

Veel mensen overwegen om over te overstappen naar een andere provider, echter denken velen dat dit veel gedoe oplevert. Integendeel, overstappen naar een andere provider is tegenwoordig hartstikke simpel en je nieuwe provider zorgt ervoor dat je geen dag onbereikbaar bent. Ook is het behouden van je 06-nummer geen enkel probleem.

Vergelijk daarom nu goedkoop bellen op Goedkoopbellen.com!