Besparen op parkeren bij Schiphol

Het staat bekend in Nederland dat parkeren bij of in de buurt van Schiphol heel duur is. Hierdoor kiezen veel mensen er voor om met de taxi of met de trein naar Schiphol te gaan. Dit terwijl er toch veel geld bespaard kan worden op het parkeren bij schiphol als je maar even de tijd er voor neemt om je er in te verdiepen. Natuurlijk is het een dure grap als je naar schiphol rijdt zonder te weten waar je gaat parkeren en op de eerste de beste parkeerplaats je auto neerzet. Daarom beschrijf ik in dit artikel hoe jij geld besparen kunt op het parkeren bij schiphol.

Plan je parkeerbestemming voordat je gaat

De mythe dat goedkoop parkeren op schiphol onmogelijk is is ontstaan door de mensen die hun parkeerplekken niet van te voren reserveren. Daarom is het belangrijk dat jij dit wel doet. Er zijn namelijk tientallen parkeer garages aanwezig in de omgeving van schiphol. De meeste parkeerplekken liggen binnen een straal van 20 kilometer van het vliegveld vandaan. Hier zou jij dus de auto kunnen parkeren, vanaf de parkeer garage word het vervoer geregeld waardoor je als nog op schiphol aan komt.

Als je wilt besparen op je parkeerplekken is het daarom verstandig om thuis op het internet te kijken waar jij het goedkoopst uit bent. Er zijn namelijk een heleboel websites die jou de mogelijkheid geven om parkeer garages te vergelijken. Zo kun je sorteren op hoever ze gelegen zijn van het vliegveld Schiphol en natuurlijk kun je sorteren op waar jij het goedkoopst uit bent. Op deze manier kan jij tot tientallen euro’s besparen op je parkeer kosten. Bij sommige is het bij een bepaald aantal dagen zo goedkoop dat het haast nog voordeliger is dan bijvoorbeeld met de taxi of met de trein naar schiphol te gaan. Wees daarom verstandig en bekijk voor je vertrek waar jij het voordeligst parkeren kunt.