Besparen op zorgverzekering

Sinds 19 november ’13 zijn alle nieuwe polissen weer bekend. Aangezien elk jaar de prijzen aanzienlijk veranderen doet u er verstandig aan om uw nieuwe polis en de daarbij horende kosten te bekijken om ze vervolgens te vergelijken. Want zoals eerder is gezegd is niet enkel uw polis veranderend, ook de prijzen van de andere aanbieders.

Het basispakket van elke zorgverzekering vergoedt veelgebruikte geneeskundige zorg, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Het aanvullende pakket kan daarnaast bestaan uit andere onderdelen variërend van acupunctuur tot bril en lezen. Overweeg hierbij goed wat voor u (en uw gezin) echt van belang is. Ga hierbij bijvoorbeeld na waarvan u in het afgelopen jaar gebruik van heeft gemaakt.

Wilt u naast besparen op de zorgverzekering ook besparen op andere vaste lasten, schrijf u dan in op www.sloopdecrisis.nl. Bij dit landelijk initiatief word samen gestreden naar de laagste kosten voor de diverse vaste lasten. Hierbij krijgt u een gratis vrijblijvend advies om te besparen op de zorgrekening, maar ook op andere vaste lasten.