vpn

Betere deals vinden en goedkoper online shoppen met een VPN

Iedereen houdt wel van een goede deal. Een grote korting scoren online geeft altijd een kick. Maar behalve kortingen die aangeduid staan op sites, zijn er vaak ook nog ‘verborgen’ kortingen. Wist je immers al dat veel bedrijven voor exact dezelfde producten andere prijzen vragen per land? Met een VPN kun je zo goede deals scoren. Wij leggen je uit hoe!

Prijsverschillen per locatie

Heb je ooit al eens in de winkel zo’n prijskaartje vastgehad waarop je de prijs van een product in verschillende landen zag? Dan is de kans groot dat het product in Nederland duurder was geprijsd dan bijvoorbeeld Portugal, omdat Nederland een welstellend land is. Ook online wordt dit trucje uitgehaald. Soms is het prijsverschil miniem, maar soms betaal je praktisch het dubbele in Nederland dan in een ander land. Gelukkig is er een makkelijke oplossing waarmee je goede deals kunt doen: een VPN! Met een VPN kun je geld besparen op allerlei producten en services, zoals software, hardware, apps en meer.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN verbinding is een verbinding die je internetverkeer versleutelt en omleidt via een beveiligde server. Een VPN geeft je de keuze uit tientallen servers waarmee je kunt verbinden. Dit heeft als grootste voordeel dat je beschermd bent tegen hackers en allerlei soorten van fraude, want jouw ip-adres en internetactiviteit wordt zo verborgen. Een bijkomend, handig voordeel voor koopjesjagers, is dat je door een server in een land naar keuze te kiezen, het ip-adres van de server overneemt. Zo lijkt het alsof je je in een ander land bevindt, waardoor je de prijzen van dat land te zien krijgt. Zo kun je veel geld besparen.

Een goede VPN kiezen

Ben jij klaar om koopjes te doen en bijvoorbeeld de software die je al een tijdje op het oog had te scoren? Dan heb je een goede VPN nodig. Het is belangrijk dat je een VPN kiest die genoeg servers heeft wereldwijd, zoals de Nederlandse VPN GOOSE VPN. Zo kun je vanuit verschillende landen op zoek gaan naar de beste prijs. Wij wensen je alvast veel succes en hopen dat je veel koopjes kunt doen!