Dagacties: Besparen met dagelijkse online aanbiedingen

Online zijn er zeer veel webshops, in allerlei soorten en maten. Vandaag gaan we het hebben over de bekendste dagactiewebsites. Elke dag is er een nieuwe dagactie met een aanbieding met een korting van maximaal 80%. Deze korting is door de site te behalen doordat er vele mensen meedoen elke dag. De leverancier van de website kan zo een scherpe groepsinkoopprijs geven, zodat jij weer lekker kan besparen! Het is handig om aan te melden bij de nieuwsbrieven, zodat je geen enkele aanbieding meer mist!

iBood

Waarschijnlijk  de bekenste dagactie website is iBood. iBood stuurt elke dag rond middernacht de nieuwe aanbieding naar de nieuwsbriefabonnees toe. De deals zijn vaak electronica, echter komen er ook wel eens andere dingen. Eens in een paar maanden is er een iBood Hunt waarbij de restartikelen in 1 dag worden verkocht, zodra ze uitverkocht zijn komen de volgende. De prijzen zijn hier nog veel lager. Als je je abonneert op de nieuwsbrief krijg je een mail zodra deze gaat komen. Je kan ook korting krijgen door je vrienden te laten kopen, dan krijg je een €5 bon.

Groupdeal

Groupdeal heeft deals meer gericht op de plaatsen, en een landelijke deal. Hier zitten leuke deals bij! Soms is het zo dat er een aantal verkopen moeten zijn, voordat de korting geld. Als deze niet gehaald is ontvang je het geld terug.

Clicktobuy

Clicktobuy heeft ’s nachts de mailings, waarbij een leuke korting mogelijk is. De korting is vaak niet zo hoog als bij iBood en Groupdeal, maar toch redelijk. De koopjeskelder is met de iBood Hunt te vergelijken, uitverkoop van restanten.