Smartphone

Geld besparen op je smartphone

De populariteit van Sim Only Abonnementen stijgt ieder jaar meer! Geld besparen op je smartphone doe je door het afsluiten van zo’n populair Sim Only abonnement. De drie grote providers van Nederland, te noemen KPN, T-Mobile en Vodafone zien door de populariteit van Sim Only abonnementen hun aandeel slinken. De kleinere providers zoals Simyo stijgen juist erg hard.

Smartphone met Sim Only abonnement

De Sim Only aanbieders hebben vaak geen fysieke winkels nodig omdat de problemen die zich voordoen meestal te maken hebben met de smartphone zelf en daar hebben zij niets mee te maken. Hierdoor kunnen de Sim Only aanbieders de abonnementen tegen een veel lager bedrag aanbieden. Daarnaast worden smartphones steeds sterker waardoor deze een langere levensduur hebben. Vaak is een nieuwe dure smartphone helemaal niet nodig en ook de goedkopere smartphones functioneren prima!

Goedkoopste smartphones op een rijtje!

De goedkopere smartphones worden steeds sterker en prettiger in gebruik. De technologie gaat niet meer zo snel als enkele jaren geleden, waardoor een wat oudere smartphone ook nog prima functioneert. Ben je op zoek naar een goede maar goedkope smartphone dan raden wij deze goedkoopste smartphones aan:
● Wiko Lenny 5: Android Go-toestel met groot HD-scherm
● Honor 9 Lite: Krachtig, veelzijdig en mooi
● HTC U11 Life: Updategarantie van Android One
● Xiaomi Mi A2: Goede camera en veel opslaggeheugen
● Samsung Galaxy A6+ (2018): Voor de selfieliefhebber

Sim Only samenstellen naar jouw wensen (zo betaal je nooit teveel)

Een ander groot voordeel van een Sim Only abonnement is dat de meeste providers zoals bijvoorbeeld Simyo flexibele Sim Only abonnementen aanbieden. Je kunt Sim Only samenstellen zoals jij wilt! Deze abonnementen kun je eenvoudig zelf naar boven of beneden afstellen qua belminuten en internetbundel. Zo voorkom je dat je teveel betaald voor belminuten en MB’s die je niet gebruikt, of te kort komt op momenten dat je het nodig hebt! De meeste Sim Only abonnementen zijn ook nog eens per maand opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!

Familie abonnement

Sim Only is ook uitermate geschikt als familie abonnement. Wil je dat je kinderen je altijd kunnen bereiken maar geen torenhoge rekeningen krijgen? Heb je nog een goed werkende smartphone liggen die je wel kunt afstaan aan één van je kinderen? Kies dan voor een Sim Only Familie abonnement bij bijvoorbeeld Simyo. Via een handige app kun je de belminuten en het dataverkeer van je kinderen in de gaten houden zodat deze nooit boven een limiet uit kunnen komen.

Prepaid internet

Ben je toch bang dat het limiet overschreden wordt dan is Prepaid internet wellicht iets voor jou! Met Prepaid betaal je vooraf een tegoed. Daarmee kun je voor een vast tarief internetten, bellen en sms’en op je smartphone. Als je prepaid tegoed op is dien je deze weer opnieuw op te waarderen. Op deze manier zal je nooit meer uitgeven dan je wenst te gebruiken.