Goedkoop mooier worden

Wanneer men het over gezichtsbehandelingen, botox of fillers heeft, dan denk je al gauw aan gevaarlijk, slecht voor de gezondheid en duur. Maar dat hoeft allemaal niet waar te zijn. En vooral dat laatste niet. Rimpels verwijderen is tegenwoordig zo moeilijk nog niet.

Laten we beginnen met risico’s van een botox of fillerbehandeling. Botox en fillerbehandelingen zijn vandaag de dag niet meer zo gevaarlijk als het lijkt. Het zijn altijd professionele artsen die je zal behandelen.

Verder kent het in het algemeen geen risico’s of complicaties. De arts die jou behandelt zal altijd heel goed kijken welke rimpels geschikt zijn voor een behandeling en zal dan ook de afweging maken om voor een botox of fillerbehandeling te kiezen. Ook een combinatie van deze twee stoffen is goed mogelijk, maar dat is afhankelijk van de soort rimpels.

Dat een gezichtsbehandeling met botox of filler gevaarlijk is, ook niet helemaal waar. Wel dien je je goed te laten voorlichten en vooraf de behandeling de behandelovereenkomst te ondertekenen. Daarnaast zal je behandelende arts ook verschillende vragen stellen over je gezondheid en eventuele gezondheidsproblemen.

Als laatste de vooroordelen over het dure prijskaartje dat eraan hangt. Ook dit klopt niet. Het verschilt per kliniek wat de prijzen zijn namelijk. Zo zullen er vast wel klinieken zijn in Nederland waar je voordelig je rimpels met botox of fillers kunt laten behandeling. Uiteraard kan je hier ook vanuit gaan dat hier ook professionele artsen aanwezig zijn die je behandelen.

Uit deze punten kunnen de we conclusie trekken dat een botox of fillerbehandeling niet gevaarlijk is maar vooral ook niet duur hoeft te zijn. Voordelig mooier worden, dat wil toch iedereen?