smartphone

Hoe kun je geld besparen op je smartphone?

Wil jij geld besparen op jouw smartphone? Vandaag de dag zijn de nieuwste smartphones een echte investering. Je wilt daarom waar voor je geld en indien mogelijk natuurlijk wat besparen. Gelukkig hebben wij de beste tips voor jou op een rijtje gezet om te besparen op jouw volgende smartphone.

Refurbished smartphone

Wil jij de nieuwste toestellen, maar niet de hoofdprijs voor deze modellen betalen? De nieuwste telefoons zijn vaak erg prijzig. Gelukkig kun je voor een veel betere prijs een refurbished toestel aanschaffen. Dit zijn dezelfde modellen, maar dan tweedehands en deze zijn volledig vernieuwd vanbinnen. Het toestel is dus zo goed als nieuw, maar je betaalt er niet de hoofdprijs voor.

Goede bescherming

Je bespaart enorm op jouw smartphone, wanneer je deze goed beschermt. Een valpartij kan het einde betekenen voor jouw telefoon. Voorkom dat je onnodige kosten moet maken voor een nieuwe telefoon en bescherm jouw smartphone met een stevig hoesje. Zeker wanneer je een nieuwe smartphone koopt, is een nieuw hoesje een kleine investering voor langer plezier van jouw telefoon. Koop bijvoorbeeld een Samsung S20 hoesje voor jouw nieuwe smartphone en bespaar op schade door valpartijen.

Vergelijken

Bespaar op een nieuwe telefoon, door de prijzen te vergelijken. Ga nooit meteen overstag en bekijk de prijzen van verschillende aanbieders. Zo kun je altijd een voordelige prijs vinden. Vergeet ook niet om online te speuren naar jouw favoriete model. Hier kun je de kleinste prijsjes vinden.

Smartphone met abonnement

Heb je momenteel niet het geld voor een nieuwe smartphone, maar wel een nieuwe telefoon nodig? Kies dan voor de optie om een smartphone met abonnement te kopen. Je betaalt dan een vaste prijs per maand voor jouw telefoon inclusief abonnement. Zo betaal je in termijnen de telefoon af en is de prijs een stuk overzichtelijker om per maand te betalen.