Kiezen voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement

Met een sim only maandelijks opzegbaar abonnement heb je lage kosten én flexibiliteit. Je kan namelijk elke maand overstappen als je wilt. Hierdoor zit je niet vast aan één- of tweejarige contracten.

Overstappen naar een sim only maandelijks opzegbaar abonnement

Het is enorm eenvoudig om over te stappen naar een sim only maandelijks opzegbaar abonnement. Vaak hoef je zelf niet eens wat te doen en wordt alles geregeld door je nieuwe provider. Ook is het tegenwoordig gemakkelijk om je nummer te behouden. Om over te stappen is het aan te raden om als eerste te kijken wanneer je huidige contract afloopt. Vervolgens kan je op zoek naar een nieuw sim only maandelijks opzegbaar abonnement. Ten slotte kan je een abonnement aanschaffen, hierbij moet je als ingangsdatum de einddatum van je oude provider aangeven.
Je zal de nieuwe simkaart uiterlijk een week voor het begin van je nieuwe contract ontvangen. In de ochtend van de ingangsdatum kan je de nieuwe simkaart in je telefoon plaatsen en is meteen je nummer behouden, mocht je dat willen.

Een goedkoop sim only maandelijks opzegbaar abonnement

Je hebt al een sim only maandelijks opzegbaar abonnement vanaf € 5,- per abonnement. Meestal zijn de abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen iets minder voordelig dan reguliere sim only abonnementen. Over het algemeen betaal je rond de één euro meer per maand voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Hierdoor heb je echter wel alle keuzevrijheid en flexibiliteit.
Verder zitten er geen verschillen in de reguliere en maandelijks opzegbare abonnementen. Zo kan je gewoon kiezen voor grote internetbundels en 4G. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon een kleine bundel aan te schaffen. Er zijn providers die alleen een maandelijks aanpasbaar abonnement aanbieden. Deze bundels kan je iedere maand aanpassen alleen niet iedere maand opzeggen.