Luiers slim kopen: zo doe je dat!

Het is op allerlei manieren mogelijk om geld te besparen en zeker als het om de uitgaven voor luiers gaat. Gemiddeld draagt een kindje vijf luiers per dag. Het is dan ook een forse maandelijkse uitgave tot het moment dat je kindje zindelijk is. Je ontdekt hier verschillende manieren om luiers slim te kopen. Dit met als doel om natuurlijk geld te besparen op de uitgaven.

Kijk wat goedkope luiers zijn

Het is als eerste aan te raden om te onderzoeken wat goedkope luiers zijn. Dan sla je meteen al een goede slag. Goedkope luiers zijn vaak net zo goed als duurdere merken. Lees ervaringen met Kruidvat luiers op dat gebied. Je ziet dan dat het inderdaad zo is dat de voordelige luiers uitstekend van kwaliteit zijn. Daarom draagt ook 40% van de kinderen al Kruidvat luiers. Dat is namelijk gewoon een van de beste luiers.

Houd de aanbiedingen in de gaten

Het is altijd handig om luiers in de aanbieding te kopen. Daarom is het aan te raden om de luiers van het merk dat je gebruikt in de gaten te houden. Op het moment dat er een luieraanbieding is dan sla je ook meteen toe. Koop dan ineens meerdere verpakkingen om op lange termijn extra voordelig uit te zijn. Zit je kindje net tussen twee maten in? Dan schaf je ook alvast de grotere maat aan.

Schaf grootverpakkingen aan

Zijn er op het moment dat je luiers nodig hebt, geen speciale aanbiedingen of kortingsacties beschikbaar? Dan is het aan te bevelen om slim luiers te kopen en grootverpakkingen aan te schaffen. Dat scheelt gewoon geld en je hebt meteen ook een voorraadje tot je beschikking. Als je kindje bijna aan zindelijkheidstraining toe is, kan je overstappen op luierbroekjes. Dan zet je een stap op weg naar zindelijkheid en als het eenmaal zo ver is, ben je geen geld meer kwijt aan luiers.

Shop online

Het online kopen van luiers is een slimme manier om geld te besparen. Online heb je namelijk alle mogelijkheden tot je beschikking om een vergelijking te maken. Kijk naar de prijzen net als naar de inhoud van de verpakking om een keuze te maken. Tijdens een bezoek aan de supermarkt moet je net geluk hebben dat er luiers in de aanbieding zijn. Daarom koop je deze maar beter online, want dan ben je haast verzekerd van een mooie luieraanbieding.