Ticketveiling

Zoals de naam al zegt: op deze site worden tickets geveild. Er zijn veel tickets beschikbaar waar je op kunt bieden. Als de tijd van een veiling om is, krijgt degene met het hoogste bod de ticket(s). Simpel toch?
Er is een groot aanbod aan tickets voor van alles: wellness, vakanties, shows enzovoort.
Je kunt er dure tickets vinden, en natuurlijk ook goedkope tickets. Het hangt er maar van af wat je zoekt. Wil je iets, wat iedereen graag wilt, kan de prijs flink oplopen.

Zodra je een profiel hebt, kun je beginnen met bieden! Dit doe je door simpelweg op de veiling te klikken die je aanspreekt en een bod in te voeren. Je wint, als de veiling sluit en jij het hoogste bod hebt geplaatst. Maar je moet wel goed blijven opletten! Het kan zomaar zijn dat iemand anders snel een ander hoger bod plaatst en dan ben jij je tickets kwijt. Heb je de veiling gewonnen, dan krijg je een bevestigingsmail die je naar de betaalpagina stuurt. Maar er is nog een andere manier om dingen te kopen op de site: je kunt naar ‘direct kopen’ gaan om een ticket direct te kopen. Je gaat dan naar de betaalpagina en betaalt gelijk.
Als je de betaling hebt afgerond, wordt het product zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Blijf de prijzen wel in de gaten houden maar vergelijk ze ook met andere aanbieders. Betaal niet teveel voor je kaartjes!

Hopelijk heb je er veel plezier van!