Wees op tijd voor de nieuwe iPhone 12

Onlangs presenteerde Apple haar nieuwste smartphone, de iPhone 12! Voor veel liefhebbers van gadgets een moment waar al lange tijd naar uit werd gekeken. Zeker nadat Apple eerder dit jaar al een nieuwe versie van de iPad Pro, de iPad Air en de iWatch op de markt bracht. Wist je dat de LiDAR-sensor uit de iPad Pro ook is opgenomen in de Pro-serie van de iPhone 12? Het kan een goede reden zijn om de aankoop van de iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max te overwegen. In dit artikel zetten we de belangrijkste verbeteringen in de iPhone 12-serie voor je op een rijtje.

Tip: ruil je oude iPhone niet in, maar verkoop deze zelf. Vaak verdien je hier meer aan, waarmee je bespaart op de kosten voor de nieuwe iPhone 12!

Keuze uit vier modellen van de iPhone 12

Het nieuwe toestel van Apple wordt verkocht in vier smaken. Hiervan is de iPhone 12 Mini veruit het kleinste model. Het toestel is 5.4 inch groot, waarmee het een zeer compact model is! Perfect voor mensen die hun iPhone voornamelijk gebruiken om te bellen. Ten opzichte van de iPhone 11 zijn de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro niet van formaat veranderd. Beide telefoons zijn 6.1 inch groot. Het vierde model, de iPhone 12 Pro Max, doet z’n naam eer aan. Het is de grootste smartphone die Apple ooit op de markt bracht; het toestel is maar liefst 6.7 inch groot.

Andere verbeteringen in de nieuwe iPhone

De variëteit in het formaat van de iPhone 12 modellen is niet de enige reden om de aankoop van dit toestel te overwegen. Ook is de iPhone 12 voorzien van diverse andere verbeteringen ten opzichte van de iPhone uit 2019. Onderstaand zijn ze kort voor je opgesomd:

  • De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max beschikken met de LiDAR-sensor over nog meer diepte in foto’s en video’s.
  • Alle modellen van de iPhone 12 zijn uitgevoerd met de verbeterde A14 Bionic chipset. Het maakt de iPhone sneller en daarbij klaar voor toekomstige AR-toepassingen.
  • Iedere iPhone kan straks verbonden worden met het 5G-netwerk in Nederland. Zo profiteer je van nog sneller internet tijdens het streamen van een film of serie.
  • Apple is gestopt met haar bolle zijkant. De nieuwste iPhone beschikt net als bijvoorbeeld de iPhone 5 en iPhone 5s over een platte zijkant.

Besparen op de iPhone 12

Zoals je eerder las, kan het particulier verkopen van de iPhone 11 helpen om te besparen op de kosten voor de iPhone 12. Het kan lonen om de iPhone 12 in combinatie met een abonnement aan te schaffen.