Wimdu: Goedkope accommodaties!

Op zoek naar een goedkope overnachting voor je stedentrip? Heb je maar weinig geld maar wil je toch comfortabel overnachten? Kijk dan eens bij Wimdu!

Wimdu heeft over de hele wereld goedkope appartementen. Dit kan doordat particulieren die een kamer over hebben deze zelf aanmelden! Je kiest zelf het huis uit welke het beste bij je past. Hierdoor kom je ook nog eens in contact met de lokale bevolking en krijg je uiteraard de beste toeristentips van je host! Zo maar je meteen de cultuur van het vakantieland mee, wat vaak erg interessant is.

Nog een belangrijk voordeel: bij de meeste accommodaties is internet, ontbijt, fietsverhuur en zelfs rondleidingen door de host gratis geregeld! Bij reisorganisaties en hotels kan dat vaak vele euro’s extra kosten!

Er is genoeg om uit te kiezen: wereldwijd staan er meer dan 35.000 accommodaties aangemeld bij Wimdu! Alle accommodaties zijn kwaliteitsgekeurd, zodat je zeker bent van een goede accommodatie! De accommodaties verschillen veel van elkaar, van een kamer in het huis van de eigenaar tot een complete villa! Voor elk budget en elke wens is er dus genoeg te vinden!

Verder is het ook nog erg veilig (voor de mensen met argwaan): Het geld wordt na 24 uur na inchecken automatisch overgemaakt naar de host, alle accommodaties zijn gecheckt door een kwaliteitsteam, duizenden onafhankelijke gastenbeoordelingen staan online. Tot slot is je verblijf ook nog verzekerd tot €500.000!