Besparen

Zo kan je beter sparen in 2019

Vergelijken loont! Het is al voor heel wat mensen normaal dat je jaarlijks even kijkt of je zorgverzekering nog wel bij je past, of de energierekening niet lager kan en of het al tijd is om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten. Maar waarom zou je dat dan niet doen bij het afsluiten van een zakelijke rekening?

Rekeningen vergelijken is nog niet zo gek als je wilt besparen!

Zakelijke rekeningen vergelijken loont namelijk ook! Zo kun je even kijken wat het kost om een zakelijke rekening te openen bij één van de bekende banken. Vaak betaal je maandelijks een bedrag voor je zakelijke rekening, daarnaast ook vaak per transactie of voor het gebruik van een bankpas. Sommige banken hanteren ook een staffel korting, die soms lonend kan zijn als er veel transacties plaatsvinden op je zakelijke rekening. Al deze punten moet je in je vergelijking meenemen anders krijg je geen eerlijk beeld over de jaarlijkse kosten van je zakelijke rekening.

Een rekening voor de zaak bij bunq is overzichtelijk en betaalbaar

Naast de grotere banken zijn er tegenwoordig ook wat minder
bekende partijen die zeer goede diensten verlenen als het gaat om een zakelijke rekening. Een rekening voor de zaak bij bunq is bijvoorbeeld een zeer goede en betaalbare optie. Bij bunq betaal je een vast bedrag zodat je precies weet waar je aan toe bent, je komt dus niet voor verrassingen te staan dankzij de vaste maandelijkse kosten. Ook is een bunq rekening op te zeggen wanneer je wilt, je zit nergens aan vast. Naast de kosten vinden ze bij bunq de functies die zo’n rekening heeft nog belangrijker. Handige functies zorgen ervoor dat er tijd bespaard kan worden. Met extra papierwerk en kantoorbezoeken is niet één ondernemer gebaat toch?

De voordelen waarmee je bij bunq iedere dag tijd en dus geld bespaard metje zakelijke rekening

Tijd is geld, dat is een bekende uitdrukking bij vele ondernemers. Tijd is kostbaar en kan het beste ingezet worden voor belangrijkere dingen dan transacties controleren en de boekhouding doen. Zo heeft bunq ervoor gezorgd dat je zeer eenvoudig via je mobiel waar je ook bent betalingen kunt verrichten. Upload gewoon een bestand in de bunq App en voer de betaling uit. Daarnaast is budgetteren heel eenvoudig met een zakelijke rekening van bunq. Je kunt meerdere volledige rekeningen met unieke IBANs budgetteren. Je hoeft nooit meer handmatige betaalgegevens in te vullen omdat je facturen snel en makkelijk kunt inscannen. Daarnaast heb je overal en altijd een realtime overzicht van al je betalingen.